logo
Imprimir
10-08-2020 | 09:22hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Ingressa a presó un jove de 23 anys i veí d'Olot autor de diferents robatoris a la ciutat

La Policia Municipal l'ha detingut acusat del robatori amb força en un comerç

Ingressa a presó un jove de 23 anys i veí d'Olot que la matinada del passat dimarts 4 d'agost va ser detingut per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els fets van succeir pels volts de les quatre de la matinada quan la Policia Municipal d'Olot va rebre la trucada d'una veïna del centre de la ciutat que els alertava que una persona que estava intentant forçar la reixa de protecció d'un negoci. El noi havia sortit corrents quan la veïna va recriminar-li la seva conducta. Al cap de pocs minuts, els agents va arribar al lloc i després d'una recerca per la zona van aconseguir localitzar el noi, que s'havia amagat en un habitatge del centre de la ciutat. Durant l'escorcoll, els policies van trobar-li al damunt la barra metàl·lica amb la qual havia intentat forçar la reixa del comerç. El jove, amb nombrosos antecedents policials per fets delictius similars, va quedar detingut per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Després depassar a disposició judicial, va ingressar a presó.

Segona detenció per un robatori en un comerç de la ciutat
L'endemà, els agents de la Policia Municipal d'Olot van realitzar una segona detenció per un robatori amb força en un comerç de la ciutat. Els fets van succeir pels volts de les quatre de la matinada del dimecres 5 d'agost quan el jove va trencar el vidre d'un negoci situat al carrer Josep Ayats d'Olot i va emportar-se diversos productes del seu interior. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal d'Olot que, de forma coordinada, van iniciar la recerca de l'autor amb la informació i descripció que va aportar un veí de la zona. Posteriorment, els agents de la Policia Municipal van localitzar un jove, menor d'edat, que coincidia amb les descripcions aportades pel veí caminant pel centre de la ciutat i amb una motxilla a l'esquena. Els policies van aturar-lo i,a l'interior de la bossa de mà, van trobar els diversos productes sostrets del comerç saquejat així com les eines que havia fet servir per trencar el vidre del negoci. Es dona el cas que el jove ja hi havia protagonitzat delictes similars al llarg dels últims mesos. Auxili a una veïna que havia patit una aturada cardiorespiratòria Dos agents de la Policia Municipal d'Olot van salvar la vida a una veïna de la ciutat de cinquanta-un anys que havia patit una aturada cardiorespiratòria. Mentre patrullaven per la ciutat, els agents van ser requerits per la cambrera d'un restaurant en presenciar com una clienta es trobava malament.

Ràpidament els agents van desplaçar-se fins al lloc i van comprovar que la dona acabava de patir una aturada cardiorespiratòria. Per això, al mateix temps que activaven el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), van iniciar tasques de reanimació cardiopulmonar amb l'ajuda del desfibril·lador del vehicle policial. Al cap de cinc minuts, dues dotacions del SEM van rellevar els policies en les tasques de reanimació i van aconseguir estabilitzar-la. Finalment, la veïna va ser traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139245_ingre-aapre-ounjovede23any-iveidolotautordediferent-robatori-alaciutat-1.htm