logo
Imprimir
05-08-2020 | 16:54hs
•BAIX EMPORDà

Un incendi a Sant Feliu de Guíxols obliga els veïns d'una urbanització a confinar-se

Els Bombers han rebut l'avís del foc, ja estabilitzat i originat en una parcel·la propera a la carretera de Palamós, poc després de les tres de la tarda

Aquesta tarda, poc després de les tres, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un incendi a la localitat baix-empordanesa de Sant Feliu de Guíxols. En concret, el foc s'ha decretat a la vegetació d'una parcel·la propera a la carretera de Palamós, i en aquests moments hi treballen tres dotacions aèries i 17 de terrestres.

Com a mesura de prevenció, Bombers ha demanat a la població de la urbanització 'Les Bateries', on s'ha originat el foc, que tanqui les portes i finestres dels seus domicilis i no surti al carrer, tenint en compte que el vent condueix el fum de l'incendi cap aquesta zona. D'altra banda, l'absència de vent fort a la zona afectada està facilitant les tasques d'extinció de les flames.

Al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, el mateix cos d'emergències ha anunciat que el foc a Sant Feliu de Guíxols ja es trobava estabilitzat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139193_unincendia-antfeliudeguixol-obligael-vein-dunaurbanitzacioaconfinar-e-2.htm