logo
Imprimir
05-08-2020 | 14:31hs
•BAIX EMPORDà

El Viver d'Empreses Altamar de Calonge i Sant Antoni, ple aquest estiu

Alta Mar ofereix un bon lloc de treball, una bona connexió de fibra òptica i un bon ambient de treball confortable i professional per preus que van dels 25 euros al dia a 45 euros per tota una setmana

El Viver d'Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni registra un ple absolut aquest estiu. Durant els mesos de juliol i agost, s'ha produït una allau de demandes per espais de coworking temporals, que han acabat derivant en l'aforament complet dels espais d'aquest recinte empresarial. Per diferents dies i setmanes del mes de juliol i agost, s'han registrat més de 20 sol·licituds per gaudir dels serveis de coworking del viver d'empreses del municipi, situat al Palau Firal de Calonge i Sant Antoni. A això cal sumar-li que els despatxos llogats per emprenedors estan al 80% de la seva capacitat, de forma que durant diverses setmanes no han quedat places.

Alta Mar ofereix un bon lloc de treball, una bona connexió de fibra òptica i un bon ambient de treball confortable i professional per preus que van dels 25 euros al dia a 45 euros per tota una setmana. Alta Mar va néixer amb l'objectiu de donar un impuls a l'emprenedoria i facilitar un espai on les noves empreses disposin de tots els serveis necessaris per fer créixer el seu negoci, i també d'un espai de coworking, una manera de treballar que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projecte professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139184_elviverdempre-e-altamardecalongei-antantonipleaque-te-tiu-2.htm