logo
Imprimir
05-08-2020 | 09:16hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

'De botiga a botiga', el nou format de botiga al carrer d'aquest estiu a Olot

Arran la situació per la COVID-19, la campanya promocional de descomptes s'allarga durant una setmana i s'oferiran obsequis

'De botiga a botiga' és el nom del nou format de la botiga al carrer d'aquest estiu a Olot. Degut a la pandèmia de la COVID-19 i posant per davant de tot, la seguretat dels veïns i veïnes, l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) ha adaptat el format de la botiga al carrer traslladant-la a l'interior dels establiments.

En comptes d'un dia i mig, l'edició d'enguany d'estiu durarà una setmana  'del 24 al 29 d'agost' i els ciutadans que comprin algun producte de la cinquantena d'establiments participants podran optar a diversos obsequis com vals de regal per gaudir de gelats, cafès, llaminadures o altres productes gratuïtament.

Fins ara, la botiga al carrer es portava a terme entre un divendres i un dissabte quan les botigues associades de l'ACO oferien descomptes traslladant el seu negoci al carrer. Aquest cop, a causa de la situació per la COVID-19 i amb la voluntat d'evitar aglomeracions, des de l'entitat han volgut adaptar-se i apropar-se encara més als veïns i veïnes oferint una botiga al carrer ben diferent.

Amb aquest nou format, s'eviten aglomeracions i l'afluència a l'interior dels establiments és més fàcilment controlable que al carrer. Alhora, la campanya vol ser una nova forma de potenciar el comerç local i de proximitat; sumant-se així a les diverses iniciatives promocionals que des de l'ACO, l'Ajuntament d'Olot i DinàmiG s'han engegat darrerament per donar suport al comerç olotí tals com 'El passaport de l'ACO' o la campanya 'Triem a prop, donem vida a Olot'; part de les 122 mesures del Pla de Reactivació i d'Ocupació d'Olot i La Garrotxa.

Del 24 al 29 d'agost, els establiments oferiran un seguit de descomptes especials i tots els ciutadans que adquireixin un producte podran extreure una butlleta de les urnes que trobaran a cada botiga. A través d'aquestes butlletes 'algunes estaran premiades i altres no' s'oferiran obsequis als compradors. Abans d'extreure les butlletes, caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. Al mateix temps, els establiments participants continuaran mantenint totes les mesures sanitàries estipulades per poder gaudir d'aquesta iniciativa amb tota seguretat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139159_debotigaabotigaelnouformatdebotigaalcarrerdaque-te-tiuaolot-2.htm