logo
Imprimir
04-08-2020 | 15:50hs
•+ NOTíCIES

Noves incorporacions a l'Espai Gironès amb Jack&Jones i el primer local de Deboca Ibèric&CIA

Jack&Jones, especialitzat en roba esportiva i urbana, disposa des d'aquesta setmana d'una nova botiga al centre comercial

Jack&Jones, marca de texans des de 1990 i especialitzat en roba esportiva i urbana, disposa des d'aquesta setmana d'una nova botiga a l'Espai Gironès, amb una àmplia oferta de roba, a més de complements i calçat. Jack&Jones, amb botigues arreu de l'Estat Espanyol, està present també a l'Espai Gironès i se suma a les obertures que hi ha hagut en el centre comercial en el darrer mes. Aquesta botiga està ubicada a la primera planta.

D'altra banda, La família Andreu–Baqué amb 90 anys d'experiència en el món de la gastronomia ha escollit l'Espai Gironès per obrir el primer local amb la nova marca Deboca Ibèric & CIA, un lloc per gaudir i descobrir, les delícies del porc ibèric i per gaudir dels millors entrepans en un ambient informal i agradable. En aquest establiment s'ofereix el millor pernil ibèric de gla i ofertes de gastronomia de gran qualitat.

El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, destaca que aquestes incorporacions mostren un cop més el dinamisme i la confiança que genera el centre comercial, tant pel que fa als establiments que hi aposten com per als clients.

La setmana passada es va obrir la Casa de las Carcasas, que tenia fins ara, a les comarques gironines una botiga al Baix Empordà. El nou establiment està ubicat a la planta baixa del centre comercial, davant el supermercat Caprabo. La Casa de las Carcasas va néixer el 2012 com un projecte emprenedor dedicat a la venda de tot tipus d'accessoris per a mòbils i tauletes.

L'Espai Gironès s'ha adaptat al nou escenari des que va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d'higiene i seguretat i que cada dia les reforça més per sumar noves mesures de reforç a les establertes per la normativa.

Recordem que fins ara hi hagut una afluència constant de compradors i s'han respectat totes les mesures obligades, d'ús de mascareta, límits d'aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura i a la vegada agradable i satisfactòria. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139148_nove-incorporacion-ale-paigirone-ambjackjone-ielprimerlocaldedebocaibericcia-2.htm