logo
Imprimir
04-08-2020 | 14:28hs
•ALT EMPORDà

La Policia Local de Llançà incorpora tres nous agents a la seva plantilla

Amb aquestes tres noves incorporacions el cos policial ja suma un total de 16 agents armats

L'alcalde de Llançà, Francesc Guisset, va passar ahir revista a tres noves incorporacions d'agents amb armes en presència dels comandaments del cos policial llançanenc, el Sotsinspector Cap Jaume Simon i el Sergent Òscar Soler.

L'alcalde va donar la benvinguda a dos nous agents armats que s'han format aquest any a l'Institut de seguretat pública de Catalunya i també va felicitar un agent armat que ha finalitzat el període anual de pràctiques.

Amb aquestes tres noves incorporacions el cos policial ja suma un total de 16 agents armats, pràcticament la totalitat de la plantilla. Així mateix, s'han convocat dues places per concurs d'oposició lliure vacants a la plantilla.

Una vegada finalitzat el procés de selecció, els nous agents realitzaran la formació bàsica durant els mesos d'hivern, de manera que quan s'incorporin al treball, al juny del 2021, tots els agents del cos policial estaran armats.

Amb aquestes mesures s'acabarà amb l'interinatge policial al cos i només es comptarà amb agents interins de reforç per la temporada d'estiu.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139132_lapolicialocaldellancaincorporatre-nou-agent-ala-evaplantilla-1.htm