logo
Imprimir
29-07-2020 | 12:00hs
•LA SELVA

Detecten un brot de Covid-19 a Blanes amb 12 treballadors de Nora i dos familiars afectats

El servei de recollida de residus està garantit tot i l'aïllament de part de la plantilla

Blanes ha detectat un brot de coronavirus que afecta dotze treballadors i dos familiars de l'empresa de recollida de residus i neteja Nora, segons ha informat el president del consell comarcal de la Selva, Salvador Balliu. L'ens comarcal participa en l'empresa, juntament amb l'Ajuntament de Blanes.

Per contenir el brot i evitar la propagació de la Covid-19 a més persones, s'ha aïllat l'entorn dels treballadors afectats, que són del torn de nit. Tots tenen símptomes lleus o són asimptomàtics, evolucionen favorablement i estan confinats als seus domicilis.

El brot es va detectar a finals de la setmana passada, es van fer PCR a una trentena de treballadors i una dotzena va donar positiu, a més de dos familiars.

El consell comarcal s'ha posat al costat del Departament de Salut per treballar en tot el que calgui per contenir el brot, explica Balliu, que ha garantit que es podrà mantenir el servei de recollida d'escombraries mentre duri la situació, ja que s'han incorporat operaris d'altres centres de treball de la mateixa empresa a Blanes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/138958_detectenunbrotdecovid-19ablane-amb12treballador-denoraido-familiar-afectat--1.htm