logo
Imprimir
27-07-2020 | 22:25hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Detecten un cas de Covid-19 al casal d'estiu d'Olot

L'afectat és un monitor de les activitats, que ha estat aïllat juntament amb el monitor de suport i els deu infants del seu grup

Un monitor del casal d'estiu d'Olot ha resultat positiu per la Covid-19, malgrat que des de l'organització indiquen que en tot moment s'han seguit les indicacions de prevenció i seguretat en el desenvolupament de les diferents activitats. El cas s'ha donat a conèixer avui, 27 de juliol, i immediatament des de l'Ajuntament s'ha informat l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, que és l'encarregada de la gestió de la pandèmia del nou coronavirus i, al mateix temps, també s'ha informat a totes les famílies dels menors.

Aquest estiu s'han seguit les directius de les administracions competents i per causes de prevenció el casal de l'Estiu Riu d'Olot es va organitzar en grups de 10 infants, els quals no s'ha permès el contacte entre ells. Entre altres coses, aquesta mesura ha facilitat les tasques d'aïllament del grup.

Una vegada el cas ha estat confirmat, i seguint així les indicacions marcades per les instàncies sanitàries i de seguretat decretades pel Departament de Salut del Govern català, el monitor, així com el monitor de suport i els deu infants del grup han estat aïllats als seus respectius domicilis, de manera preventiva. Des de Salut informen que, seguint el protocol habitual en aquests casos, es realitzarà un seguiment de cada cas.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/138902_detectenunca-decovid-19alca-alde-tiudolot-2.htm