logo
Imprimir
24-07-2020 | 11:34hs
•+ NOTíCIES

Creu Roja reforça la seva intervenció davant l'impacte social, econòmic i laboral de la COVID-19

El Pla Creu Roja RESPON continua a ple rendiment fins al pròxim mes de desembre

Creu Roja va llançar el passat mes de març, tot just decretar l'estat d'alarma per la pandèmia de la COVID-19, un ambiciós pla de resposta l'objectiu inicial era atendre durant dos mesos a 1.350.000 persones vulnerables davant el virus a tot l'estat.

El Pla Creu Roja RESPON enfront de la COVID-19 és l'operació més gran de la història de Creu Roja, pel que fa a mobilització de recursos, capacitats i persones.

Abans de complir-se els dos mesos, l'Organització humanitària superava àmpliament els objectius però, davant el creixent impacte econòmic i social d'aquesta crisi i el previsible increment de les situacions de precarietat, Creu Roja ampliava la seva crida inicial amb el Pla Creu Roja Respon RECUPERACIÓ, la fi era assistir a 2.400.000 persones, fins al pròxim mes de desembre.

Actualment, Creu Roja a Girona ha donat 50.100 respostes a necessitats de persones, complint pràcticament el seu objectiu previst, però, davant l'augment de les necessitats de la població, l'Organització està adaptant la seva resposta per assistir a totes les demandes que està tenint: "la resposta de Creu Roja Girona ha anat evolucionat segons les necessitats de la població: hem informat sobre pautes de salut, hem ates necessitats bàsiques i acompanyat o facilitat a les persones a fer gestions i ara treballem l'accés als drets bàsics de les persones" apunta Jordi Martori, Coordinador de Creu Roja Girona.

"Seguim atenent a totes les persones que ens demanen ajuda i que, en molts casos, no cobreixen les necessitats bàsiques d'alimentació, i ara estem incrementant la nostra resposta davant d'altres necessitats com alimentació, la informació sobre l'ingrés vital bàsic o el pagament de subministraments", destaca Martori.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/138833_creurojareforcala-evaintervenciodavantlimpacte-ocialeconomicilaboraldelacovid-19-2.htm