logo
Imprimir
20-07-2020 | 15:35hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Obres de millora i condicionament de passos de vianants a Olot

Els treballs permetran doblar l'amplada de quatre dels passos de vianants més transitats de la ciutat. La mesura, que forma part de les mesures de prevenció de la COVID-19, permetrà millorar la circulació i seguretat dels vianants

L'Ajuntament d'Olot està finalitzant les obres d'ampliació de quatre passos de vianants de la ciutat, els més concorreguts d'Olot. Els treballs 'que tenen un pressupost de 10.500 euros ' doblaran l'amplada d'aquests trams i serviran per instal·lar nova senyalització millorant la circulació i la seguretat dels vianants en aquests espais d'alta freqüència.

Els treballs s'han focalitzat en el pas de vianants del carrer Nonet Escubós, en dos passos de la plaça Clarà i al carrer Mulleras. Pel que fa al pas del carrer Nonet Escubós s'eixampla el pas de 3 a 6 metres, es rebaixen les voreres i s'incorpora nova senyalització així com senyals de prevenció amb pintura per la COVID-19 que serviran com a recordatori de la necessitat de mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre les persones per evitar contagis pel coronavirus.

A la plaça Clarà ja s'està actuant en dos espais; amb l'enllaç de la plaça amb el carrer Sant Rafel i el pas de vianants direcció al passeig de Barcelona. En aquests espais, s'amplien els passos de 4 a 8 metres, es col·loquen nous paviments, pilones flexibles per evitar aparcaments indeguts i s'instal·len dos nous semàfors per a vianants. Per últim, al carrer Mulleras també es dobla l'amplada del pas -els 4 metres actuals passarà a 8- i es col·loca nova pintura de senyalització de prevenció per la COVID-19.

Les obres finalitzaran aquests propers dies i, tal com ha detallat el regidor de Serveis Urbans, Aniol Sellabona, "permetran millorar la seguretat i la mobilitat dels vianants que comptaran amb més espai a l'hora de travessar per aquestes zones tan concorregudes".
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/138634_obre-demilloraicondicionamentdepa-o-devianant-aolot-2.htm