logo
Imprimir
15-07-2020 | 23:30hs
•ESPORTS

Les regatistes olímpiques trien el Club de Vela Blanes

Bàrbara Cornudella i Sara López, de la classe 470 femení, integrants de l'Equip Olímpic Espanyol als últims JJOO de Rio, es troben entrenant en aigües de la badia de Blanes

Alguna cosa té el Club de Vela Blanes que no deixa indiferent a ningú en els darrers anys. Fins i tot els regatistes d'elit del món de la vela es rendeixen als seus encants. L'organització de mundials, campionats d'Espanya, autonòmic i les seves extraordinàries condicions per a la navegació, a la seva badia, atreuen regatistes de primer nivell en diferents disciplines.

Bàrbara Cornudella i Sara López, de la classe 470 femení, integrants de l'Equip Olímpic Espanyol als últims JJOO de Rio, es troben entrenant en aigües de la badia de Blanes, amb unes fantàstiques condicions de vent, juntament amb les germanes Brugman (Atlàntic i Nora), de l'equip dels EUA, que estan preparant la campanya per les olimpíades del Japó 2021 (posposades arran de la situació de la pandèmia Covid-19), i que des de fa un parell de setmanes, utilitzen les modernes i sostenibles instal·lacions del Club de Vela Blanes en la seva preparació.

Es dóna la coincidència que les germanes Brugman varen iniciar el seu aprenentatge al món de la vela a la classe optimist al Club de Vela Blanes, sota les ordres del nostre director esportiu, Juan Miguel Aguirre.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/137999_le-regati-te-olimpique-trienelclubdevelablane--2.htm