logo
Imprimir
15-07-2020 | 21:07hs
•ALT EMPORDà

Ecoserveis activa el protocol per Covid després de detectar un cas a la plantilla

Es tracta d’un treballador del torn de nit, que ha estat traslladat avui a l’Hospital de Figueres

Els casos de nous positius de coronavirus es van succeint arreu de la geografia gironina. A l’Alt Empordà, l’empresa de neteja Ecoserveis, companyia de capital mixt que s’encarrega de la recollida d’escombraries, neteja viària i manteniment a la ciutat, ha activat avui el protocol per Covid-19 després de detectar un cas positiu a la seva plantilla. 

En concret, es tracta d’un treballador del torn de nit, que després de confirmar-se el seu positiu ha estat traslladat a l’hospital de Figueres, on se l’ha ingressat. Com a conseqüència, els treballadors que van compartir el torn de nit amb l’afectat han de romandre durant uns dies a casa seva confinats com a mesura de prevenció.

En aquests moments, i segons les dades facilitades per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), la comarca alt-empordanesa presenta un total de 758 positius, amb una xifra de ciutadans sospitosos de patir la Covid de 6.851 persones. La capital, Figueres, és la que més positius (284) i sospitosos (2.279) concentra, mentre que a altres nuclis importants del territori com Roses (82 positius i 995 sospitosos), Castelló d’Empúries (48 positius i 557 sospitosos) o l’Escala (34 positius i 416 sospitosos), també s’han registrat moviments en aquest sentit.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/137996_eco-ervei-activaelprotocolpercovidde-pre-dedetectarunca-alaplantilla-2.htm