logo
Imprimir
15-07-2020 | 17:05hs
•BAIX EMPORDà

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni desenvolupa una pàgina web per seguir les dades d'aforament de les platges en directe

L'objectiu és que l'usuari pugui saber en temps real l'aforament ocupat de les platges

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha posat en marxa una pàgina web que permet seguir en temps real l'aforament de les platges i les places disponibles que hi ha en cada moment. Més enllà de l'aforament, aquest portal també ofereix informació exhaustiva sobre les condicions meteorològiques, la bandera (si és verda, groga o vermella), l'estat del mar o la presència (o no) de meduses. Així doncs, aquest instrument permet conèixer amb precisió l'estat de les platges i cales del municipi.

Entre aquestes dades completes que també s'hi poden trobar, hi figura l'hora en què s'ha fet l'última desinfecció de la platja, l'onatge, el vent i la direcció del vent, i l'índex de radiació UV.

El desenvolupament d'aquesta eina es complementa amb altres mesures que s'han adoptat per garantir la seguretat i evitar la propagació de la COVID-19 a les platges. A l'accés de cadascuna de les platges i cales de la localitat, hi consta un cartell amb el protocol a seguir i les distàncies que cal respectar. A més, des del passat dimarts 7 de juliol, 28 informadors i informadores contractats per l'Ajuntament reforcen l'arribada d'aquesta normativa d'ús als usuaris a les platges, i també en altres activitats del municipi, com fires, mercats o esdeveniments d'oci que es fan a l'espai públic.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/137978_lajuntamentdecalongei-antantonide-envolupaunapaginawebper-eguirle-dade-daforamentdele-platge-endirecte-1.htm