logo
Imprimir
14-07-2020 | 14:30hs
•ESPORTS

TEISA renova el seu compromís amb l'Spar Girona

L'empresa d'autobusos és proveïdora del club des dels seus inicis

El club de bàsquet Spar Girona i el grup gironí TEISA han renovat l'acord per ampliar el seu compromís de vinculació que porta vigent des dels inicis del club. TEISA disposa d'un autobús vinilat amb els colors de l'Spar Girona, amb la clara intenció de donar suport i difondre la imatge del club arreu. L'empresa d'autobusos de les comarques gironines seguirà sent el proveïdor del club durant els seus viatges per carretera per Espanya i per Europa.

Àlex Gilabert, gerent de TEISA, explica que «amb l'Uni Girona hi hem col·laborat sempre, quan es va fundar el 2005 (fruit de la fusió del CB Santa Eugènia i CB Vedruna) n'érem proveïdors portant-los als desplaçaments als partits. I ara, estant a l'elit i també en els moments difícils, en seguim sent patrocinadors i col·laboradors». Per a Gilabert, seguir l'acord amb el club gironí significa «apostar per l'esport del nostre territori; en un equip que és una petita joia en ser campiones de lliga i en jugar a Europa amb ambició i empenta. Aquest any hi afegim un plus ampliant la col·laboració després dels efectes del Glòria, tot i que amb la COVID19 la nostra situació és incerta i complicada».

Xavi Fernández, director general de l'Spar Girona, destacat que «és un orgull per a nosaltres poder comptar amb marques de la província que fa tants anys que confien en el nostre projecte. Part dels nostres èxits també són fruit de col·laboracions com aquesta».

Reconeixement per la sostenibilitat i nova annexió

El Grup TEISA (Transports Elèctrics Interurbans SA) és una empresa familiar que es va fundar el 13 de març del 1920 a Banyoles. Compta amb 62 línies de transport regular i a la demanda i amb un centenar de rutes escolars i de transport adaptat, a més d'oferir serveis turístics i d'excursions d'àmbit nacional i circuits internacionals en autocar. TEISA és present a quasi tot el territori gironí i part del barceloní, ja que dona servei a poblacions com Sant Feliu de Guíxols, Girona, Banyoles, Olot, Ripoll, Camprodon, Puigcerdà, Figueres, Santa Coloma de Farners, Sant Hilari Sacalm, Sant Celoni, Vic i Barcelona, entre d'altres.

A més, l'any passat va rebre un reconeixement per l'aposta per la sostenibilitat en les flotes de vehicles. Es tracta del Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya, que reconeix l'aposta pel medi ambient i la reducció de gasos contaminants de la flota de la companyia. Als últims tres anys han invertit set milions d'euros en la renovació de busos i d'autocars. També el 2019, TEISA i l'empresa altempordanesa David i Manel van sumar esforços i van quedar integrades dins del mateix grup d'empreses dedicades al transport de viatgers en autocar i en autobús. Aquest no és el primer cop que TEISA s'annexiona amb altres empreses, ja que al 2015 va entrar a formar part del Grup La Hispano Hilarienca, fundada el 1927 i amb serveis de transport escolar a les comarques de La Selva i el Gironès.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/137875_tei-arenovael-eucompromi-ambl-pargirona-2.htm