logo
Imprimir
13-07-2020 | 19:58hs
•LA SELVA

L'Aeroport de Girona-Costa Brava recupera la connexió de TUIFly Belgium amb Brussel·les

Des del final de l'estat d'alarma i la reobertura de fronteres, l'Aeroport de Girona-Costa Brava ha reiniciat les seves connexions amb el Regne Unit, Països Baixos, Irlanda, Alemanya, Bèlgica, Polònia i Estònia

L'Aeroport de Girona-Costa Brava ha recuperat aquesta setmana la ruta operada per la companyia aèria TUIFly Belgium, que el connecta amb Brussel·les els dijous i els diumenges.
 

Amb aquesta incorporació, l'aeroport assoleix les 21 rutes setmanals en el primer mes de reactivació del turisme. Aquesta connexió de TUIFly Belgium es suma a les 18 rutes de Ryanair i les 2 de Transavia operatives des de principis de juliol.
 

Des del final de l'estat d'alarma i la reobertura de fronteres, l'Aeroport de Girona-Costa Brava ha reiniciat les seves connexions amb el Regne Unit, Països Baixos, Irlanda, Alemanya, Bèlgica, Polònia i Estònia.

Aena ha implantat mesures sanitàries d'acord amb les directrius de les autoritats nacionals i europees, com la instal·lació de mampares, senyals de distanciament, dispensadors de gel hidroalcohòlic o el reforç de la desinfecció de les instal·lacions, amb l'objectiu de garantir la seguretat dels seus passatgers i contribuir a la recuperació de la confiança del turisme en la destinació Costa Brava-Pirineu de Girona.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/137795_laeroportdegirona-co-tabravarecuperalaconnexiodetuiflybelgiumambbru-elle--2.htm