logo
Imprimir
08-07-2020 | 09:13hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts treballa per celebrar una edició 'quilòmetre 0' de la Fira Bruixeria aquest any

La previsió és que l'edició 2020 de la Fira es faci els propers 3 i 4 d'octubre

Aquest dimarts s'ha celebrat a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts una nova reunió per tal de preparar l'edició 2020 de la Fira Bruixeria, un dels principals esdeveniments que se celebren al nostre municipi. L'organització es fa pràcticament d'un any per l'altre i aquesta setmana s'ha fet centrada en com tirar endavant la Fira amb totes les mesures i protocols sanitaris.

La comissió organitzadora ha començat a treballar posant fil a l'agulla en fer una edició que serà "de quilòmetre zero". Aquesta denominació implica que es vol crear una fira amb totes les mesures de seguretat però que no perdi la màgia que fa que el públic se sorprengui cada any. La reunió ha servit per marcar les línies estratègiques que caldrà desenvolupar per part dels diferents implicats. Amb aquesta ja seran 15 les edicions que s'han celebrat des de la seva posada en marxa.

La previsió és que l'edició 2020 de la Fira es faci els propers 3 i 4 d'octubre. Properament es donaran més detalls de com s'ha treballat per tal de fer-ho possible complint amb les mesures sanitàries actuals.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/136884_-antjoanle-font-treballapercelebrarunaedicioquilometre0delafirabruixeriaaque-tany-1.htm