logo
Imprimir
06-07-2020 | 18:44hs
•LA SELVA

S'inicia a Sant Hilari la campanya 'FEM CIVISME'

Aquesta campanya es trobarà en diferents comerços del municipi, equipaments municipals i plafons de barris, en format fulletó i cartell

L'Ajuntament de Sant Hilari posa en marxa una campanya per fomentar el civisme i la convivència amb l'eslògan "Fem civisme".

Aquesta acció dona continuïtat a l'esforç que fa el consistori per fomentar les actituds cíviques i de bon veïnatge entre la ciutadania, després que a principi d'any s'incorporés la figura de l'Agent Cívic a través d'una subvenció del SOC (Programa Treball i Formació).

La campanya de civisme fa referència a aspectes diversos del comportament ciutadà.

Per una banda es pretén conscienciar de la importància de respectar les normes de mobilitat i evitar perills a la via pública, especialment per a la gent gran o amb dificultats de mobilitat.

També es posa l'accent en la tinença responsable d'animals i tot el que això comporta. Una tercera línia tracta l'oci nocturn, un tema especialment sensible durant els mesos d'estiu.

També es vol fer pedagogia, una vegada més, sobre la recollida d'escombraries, el reciclatge i els diferents serveis que s'ofereixen per facilitar la correcta gestió de les deixalles.

Per últim, es fa una crida a respectar l'espai públic, fent èmfasi en els parcs, jardins i en mantenir l'espai comú net i endreçat.

Aquesta campanya es trobarà en diferents comerços del municipi, equipaments municipals i plafons de barris, en format fulletó i cartell. Al mateix temps se'n farà difusió a través de les xarxes socials municipals. També l'agent cívic informarà la ciutadania.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/136731_-iniciaa-anthilarilacampanyafemcivi-me-1.htm