logo
Imprimir
06-07-2020 | 08:13hs
•LA SELVA

Tret de sortida de les brigades joves de la Selva

En l'edició d'enguany, participen un total de deu ajuntaments de la Selva

Les brigades joves de la Selva es posen en marxa a diversos municipis de la Selva, segons ha donat a conèixer l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva. Amb aquest projecte, que un any més es posa en marxa, es preveu la contractació i formació de joves durant els mesos d'estiu. Enguany però, els consistoris selvatans participants en aquest projecte han adaptat les places a les mesures de prevenció, higiene i seguretat derivades del context de pandèmia de la Covid-19.

El projecte Brigada Jove té per objectiu acompanyar els i les joves participants, majoritàriament d'entre 16 i 20 anys, en el seu primer contacte amb el mercat de treball i proporcionar espais formatius en matèria de competències professionals. Així mateix, el projecte contempla l'acompanyament laboral dels participants fent un seguiment de les tasques desenvolupades per part dels i les responsables dels serveis i joventut.

La majoria de llocs laborals estan vinculats a serveis municipals com oficines dels ajuntaments, biblioteques, casals d'estiu, centres educatius o brigada municipal realitzant tasques administratives, de dinamització, d'atenció al públic o manteniment.

En l'edició d'aquest any, una desena de pobles de la comarca estan desenvolupant la Brigada Jove, una oportunitat per afavorir la contractació juvenil al territori.

Els ajuntaments que participen aquest any són Breda, La Cellera de Ter, Sils, Riudellots, Hostalric, Sant Hilari Sacalm, Caldes de Malavella, Riudarenes, Vilobí d'Onyar i Santa Coloma de Farners.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/136615_tretde-ortidadele-brigade-jove-dela-elva-2.htm