logo
Imprimir
02-07-2020 | 15:24hs
•EL RIPOLLèS

(RE)TOCS D'ESTIU A RIPOLL

El Curs Internacional d'Interpretació Musical, no s'ha pogut organitzar, però d'alguna manera els professors també han volgut fer (RE)TOCS i oferiran un concert dedicat a Joan Amils el dia 18 de juliol

Amb la nova normalitat, que anomenem de REpresa, des de l'àrea de Cultura i concretament el RIC (Ripoll Informació Cultural) també s'ha Reinventat i per tal d'adaptar-se a les mesures de la COVID19, han fet (RE)TOCS a les activitats d'estiu, per gaudir d'un temps d'oci envoltat de cultura amb una bona diversitat d'activitats per a tothom.

Els festivals d'estiu, el de Música i el Ripollesdansa, així com les activitats del cap de setmana sardanista i el Mercadal del Comte Guifré, s'han vist afectats, com tantes d'altres activitats culturals. No obstant tots els participants han procurat REadaptar-se per fomentar i proposar Cultura de proximitat, en la mesura de les possibilitats actuals.

El Curs Internacional d'Interpretació Musical, no s'ha pogut organitzar, però d'alguna manera els professors també han volgut fer (RE)TOCS i oferiran un concert dedicat a Joan Amils el dia 18 de juliol. També els equipaments culturals municipals, Biblioteca Lambert Mata, Museu Etnogràfic, Monestir de Ripoll, Oficina de Turisme s'han adaptat a la nova normalitat.

Tots junts s'han sumat als (RE)TOCS que s'oferiran durant els mesos de juliol i agost amb la voluntat d'apropar-vos la cultura del nostre territori, amb propostes de qualitat i de proximitat, amb músics, actors i agents culturals de la comarca del Ripollès i de les comarques veïnes. Una oferta per a tots els públics i amb la voluntat i confiança que els vilatans i els turistes que ens visiten trobin a Ripoll moments per riure i emocionar-se de nou.

La portada dels (RE)TOCS d'estiu és la fotografia guanyadora del repte "Moviment confinat" que l'Agrupació Fotogràfica Ripoll va organitzar a l'Instagram durant el confinament. N'és l'autora l'Esther Torres, sòcia de l'AFR.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/136420_retoc-de-tiuaripoll-1.htm