logo
Imprimir
26-06-2020 | 17:25hs
•LA SELVA

Riudellots destina 360.000 € a subvencionar activitats econòmiques afectades per la pandèmia de la COVID-19

El període de presentació de sol·licituds serà del 29 de juny al 7 d'agost de 2020 ambdós inclosos

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva destinarà un total de 360.000 euros en ajuts excepcionals per subvencionar el sector comercial i de serveis afectats econòmicament per l'epidèmia originada per la Covid-19.

El Ple de l'Ajuntament va aprovar el passat 15 de juny, la convocatòria i les bases específiques publicades avui al BOP.

La situació d'excepcionalitat va obligar a tancar establiments o a reduir-ne l'activitat, i ha posat a molts treballadors, empresaris i comerciants en una difícil situació econòmica i laboral. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Riudellots ha adoptat una sèrie de mesures extraordinàries en forma de subvencions per ajudar al manteniment del teixit comercial local i a reprendre l'activitat econòmica del municipi.
"Amb aquestes mesura, es pretén contribuir a subvencionar les pèrdues empresarials suportades pel teixit comercial afectat pel tancament, ajudar a reprendre l'activitat, adequar els negocis a la nova normalitat per a la prevenció de la COVID-19 i garantir-ne la viabilitat", tal i com ha explicat el regidor de Dinamització Econòmica, Xevi López.

El període de presentació de sol·licituds serà del 29 de juny al 7 d'agost de 2020 ambdós inclosos.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/135936_riudellot-de-tina360000eura-ubvencionaractivitat-economique-afectade-perlapandemiadelacovid-19-2.htm