logo
Imprimir
24-06-2020 | 22:21hs
•BESALú, VILA COMTAL

La piscina municipal de Besalú obrirà les portes al juliol

Els horaris per poder gaudir del servei oscil·laran entre les onze del matí i les vuit del vespre, amb sistema de reserva prèvia

L'estiu és sinònim de piscina, un equipament que en àmbit municipal es podrà començar a gaudir a la vila comtal de Besalú des del primer dia de juliol. L'obertura, que tradicionalment es feia al voltant de la festivitat de Sant Joan, s'ha decidit posposar-la pocs dies per deixar-ho tot a punt i amb les màximes garanties possibles. "Obrirem l'1 de juliol per assegurar totes les mesures de seguretat, indicacions i recomanacions", explica la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Besalú, Fina Surina, qui també subratlla que l'obertura neix de la sinergia d'esforços: "Es tracta d'un treball conjunt i coordinat amb el Besalú Club Natació, que ja fa entrenaments des de principis de juny amb grups reduïts tres dies a la setmana i per torns".

Segons detalla Surina, la piscina municipal estarà operativa durant els mesos de juliol i agost a partir de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre, amb sistema de reserva prèvia. En aquest cas, la sol·licitud per poder gaudir d'aquest servei s'haurà de fer a l'enllaç pertinent a la pàgina web o a través de l'aplicació mòbil.

Des del consistori han proposat tres tipus d'usuaris diferents: els socis del club esportiu besaluenc, els abonats i els usuaris que compren l'entrada. D'altra banda, es podrà fer una reserva amb fins a set dies d'antelació, sigui de caràcter individual o per grups, i els clients hi podran romandre fins a dues hores com a màxim. Com explica l'edil, un cop s'hagi fet ús de la reserva hi ha l'opció de fer-ne una altra.

 

NORMATIVA PISCINA MUNICIPAL DE BESALÚ DURANT LA COVID-19

 

ACCÉS A LES INSTAL·LACIONS:

 

AFORAMENT:

 

ZONES D’ESTADA I TRÀNSIT DE BANYISTES:

NORMES D’ÚS

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/135747_lapi-cinamunicipaldebe-aluobrirale-porte-aljuliol-2.htm