logo
Imprimir
05-06-2020 | 08:07hs
•LA SELVA

Cap novetat per COVID-19 a L'Hospital Comarcal de Blanes, on hi continuen ingressats dos pacients

A l'Hospital de Calella també hi ha dos pacients, i a la Regió Sanitària de Girona n'hi ha 57

Segons les dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, a l'Hospital Comarcal de Blanes no es va produir cap novetat en relació amb la COVID-19 durant la passada jornada de dijous. Per això, hi continuen ingressats dos pacients, després que la darrera novetat es va produir dimecres, quan es va donar d'alta al 98è pacient tractat per aquesta malaltia.

Tampoc hi ha hagut cap canvi a l'Hospital Sant Jaume de Calella, on hi continuen ingressades dues persones. Sumant el total de pacients ingressats per aquesta malaltia als dos hospitals de Blanes i Calella, en l'actualitat és de 4 persones, i el nombre de professionals positius per la COVID-19 de la corporació es manté en una persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dimecres. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.791 casos positius i 1.614 casos positius confirmats de residents a residències. Actualment hi ha 57 persones hospitalitzades arreu dels hospitals gironins, 6 persones ingressades en estat greu i 28 professionals sanitaris confirmats per coronavirus, un més que el dilluns.

Fins al moment s'han donat 2.610 altes hospitalàries, i s'han produït un total de 781 defuncions, 3 més que el dilluns. És la tercera zona d'arreu de Catalunya on n'hi ha hagut més, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 345 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 239 persones en residències, 125 persones als seus domicilis i 72 morts no estan classificades.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/134218_capnovetatpercovid-19alho-pitalcomarcaldeblane-onhicontinueningre-at-do-pacient--1.htm