logo
Imprimir
04-06-2020 | 15:18hs
•BAIX EMPORDà

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni torna a obrir l'atenció presencial

L'Oficina de Turisme de Sant Antoni obrirà demà i l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Calonge obrirà dilluns amb cita prèvia

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni torna a obrir l'atenció presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Calonge (OAC) i a l'Oficina de Turisme de Sant Antoni. Aquests dos equipaments municipals reprendran l'atenció presencial adaptats a les mesures de seguretat necessàries per evitar la propagació de la Covid-19. En el cas de l'OAC, serà imprescindible demanar cita prèvia.

L'Oficina de Turisme de Sant Antoni serà la primera d'obrir, demà divendres 5 de juny, i ho farà en horari de dilluns a divendres de de 9 a 13 h i de 17 a 19 h i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 13.30 h. Aquest servei atendrà amb limitacions d'aforament i sense necessitat de demanar cita prèvia.

Per altra banda, l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Calonge obrirà a partir de dilluns 8 de juny. En aquest cas l'atenció presencial es gestionarà amb cita prèvia. En aquest sentit, els ciutadans que vulguin ser atesos presencialment hauran de demanar obligatòriament cita prèvia per telèfon (972 66 03 75) o bé per correu electrònic oac@calonge.cat. D'aquesta manera es podrà fer un control de l'aforament i així evitar aglomeracions en aquestes dependències.

Tant a l'Oficina de Turisme com a la d'Atenció Ciutadana de Calonge serà obligatòri l'ús de mascareta, respectar la distància de seguretat de 2 metres, així com també disposaran de gel hidroalcohòlic i mampares protectores. L'obertura d'aquests dos equipaments s'afegeix a la de les biblioteques Pere Caner i La Cooperativa, que aquesta setmana ja han obert les seves portes únicament per la gestió de préstecs de documents.

D'aquesta manera l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni continua amb el procés de desescalada gradual que ha de permetre retornar progressivament a l'activitat normal




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/134174_lajuntamentdecalongei-antantonitornaaobrirlatenciopre-encial-1.htm