logo
Imprimir
03-06-2020 | 20:44hs
•BAIX EMPORDà

Troben el cotxe robat del lladre que va fugir de la policia a Platja d'Aro als afores de Llagostera

El vehicle ha estat localitzat en una pista forestal de la localitat del Gironès sense rastre del delinqüent, que dilluns es va escapar de la policia armat

La Policia Local de Llagostera ha localitzat avui el vehicle amb el qual va fugir el passat dilluns un perillós lladre de Platja d'Aro, després d'un tiroteig amb els agents policials d'aquesta última localitat. El vehicle, un descapotable que el delinqüent havia robat prèviament a Roses, ha estat localitzat aquesta tarda en una pista forestal de la localitat llagosterenca.

El fugitiu havia aconseguit el cotxe després d'assaltar la propietària del vehicle amb una escopeta de canons retallats, mentre la dona passejava pel passeig marítim de Santa Margarida, a la mateixa localitat rosinca. Poc després, la Policia Local de Platja d'Aro el van poder interceptar gràcies a les càmeres de videovigilància del municipi, que van mostrar com l'individu estava rondant pels carrers del poble. No obstant això, el lladre va aconseguir escapar-se de la policia en veure's descobert, envestint un cotxe policial de paisà i protagonitzant una persecució per la via C-31 en direcció a la ciutat de Girona. Durant aquest recorregut, la policia va perdre la pista de l'home, de nacionalitat francesa i que en els moments dels fets anava armat.

La troballa del cotxe a Llagostera suposa un pas endavant per a la seva futura detenció. Segons la versió policial, es tracta d'un home jove i de complexió prima, i en el moment dels fets duia posada una mascareta quirúrgica. En aquests moments, els Mossos d'Esquadra continuen la seva cerca arreu del territori.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/134108_trobenelcotxerobatdellladrequevafugirdelapoliciaaplatjadaroal-afore-dellago-tera-1.htm