logo
Imprimir
05-06-2020 | 08:29hs
•MOTOR

Garatge Plana arranca amb força i amb plans especials de finançament

El concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a les comarques gironines ofereix el ‘Plan Arrancamos Por Ti’, que permet que el cost de les tres primeres quotes sigui de només un euro

De la mateixa manera que la societat està afrontant aquests dies un procés gradual de desescalada a causa de la Covid-19, la prestigiosa firma automobilística Mercedes-Benz també ha impulsat un pla de finançament especial per tal d’aproximar més que mai la gratificant sensació de conduir un dels seus vehicles als futurs usuaris. 

Una promoció que a la demarcació gironina podem trobar a Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de la firma alemanya a les nostres comarques. En concret, la nova campanya, anomenat ‘Plan Arrancamos Por Ti’, consta de tres pilars fonamentals. El primer dels quals, suposa el pagament de només un euro durant les tres primeres quotes, una ajuda sens dubte molt llaminera que farà que els conductors només s’hagin de preocupar per una cosa: gaudir. D’altra banda, la resta d’eixos bàsics d’aquesta campanya promocional són els tres anys de manteniment i garantia inclosos i una assegurança a Tot Risc per 199 euros el primer any.

Seguretat davant de tot

Durant aquests dies, els concessionaris, tallers i altres equipaments de la popular firma de les tres puntes s’han habilitat a consciència amb l’objectiu d’oferir el millor servei i amb les garanties sanitàries més fermes i convincents. Així, des de la companyia expliquen que “tots els models, instal·lacions i personal compleixen amb les màximes mesures de prevenció perquè el client només s’hagi de preocupar en gaudir”. 

A més, i seguint en aquesta línia de cuidar els protocols de salut dels usuaris, Mercedes-Benz i per tant Garatge Plana faciliten la possibilitat de demanar una cita prèvia en línia per poder visitar les instal·lacions. Qui ho faci, no només es trobarà amb uns locals impecables, sinó també amb uns cotxes completament higienitzats. I si algú prefereix quedar-se al domicili, només ha de fer saber quin automòbil li agradaria provar i des de la firma ho gestionaran per tal de poder-li portar a la porta de casa seva.

Experiència i lideratge

Tots aquests procediments, i el ‘Plan Arrancamos Por Ti’, formen part del procés d’adaptació de la multinacional per adaptar-se al nou context que ha generat la pandèmia mundial del virus. Una situació que des de Garatge Plana afronten amb les màximes garanties sanitàries i amb el bagatge de més de setanta anys en el sector de l’automoció, una trajectòria que deriva en un tracte personalitzat i qualitatiu que es pot gaudir a les diferents seus que té l’empresa: a Vilamalla, a Fornells de la Selva, a Mont-ras, a Blanes i a Olot.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/134098_garatgeplanaarrancaambforcaiambplan-e-pecial-definancament-2.htm