logo
Imprimir
02-06-2020 | 11:39hs
•LA GARROTXA

La Festa Major de Sant Joan les Fonts s'adapta i es farà des de casa

En el cas de la Festa Major de Sant Joan les Fonts, el consistori entén perfectament la decisió de la Comissió i segueix al seu costat per tirar endavant els actes que estan preparant

La Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts ha anunciat que adapta la Festa Major d'aquest any a les condicions sanitàries. En un comunicat, els organitzadors assenyalen que "no es podrà celebrar la Festa Major tal i com es coneix" basant-se en "temes de salut pública i responsabilitat social".

Tot i això, i per mantenir la tradició viva, la comissió ja està treballant per adaptar una sèrie de propostes per tal de gaudir de la festa des de casa. Els actes els aniran comunicant ells mateixos a les xarxes socials de la Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts. De moment, ja avancen que una peça clau de la celebració serà l'emissora municipal, Ràdio Sant Joan.

Aquesta adaptació de la Festa Major a la nova realitat se suma a diferents esdeveniments que s'han cancel·lat o postposat per a més endavant. És el cas de la Festa del Roser, la Festa de la Canya, la Fira del Tastet o el Sant Joan les Flors i la Nit de les Dones d'Aigua, aquestes dues últimes organitzades directament per l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

En el cas de la Festa Major de Sant Joan les Fonts, el consistori entén perfectament la decisió de la Comissió i segueix al seu costat per tirar endavant els actes que estan preparant.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/133982_lafe-tamajorde-antjoanle-font-adaptaie-farade-deca-a-1.htm