logo
Imprimir
28-05-2020 | 19:11hs
•BAIX EMPORDà

El Sallés Hotel & Spa Mas Tapiolas obre el 5 de juny amb totes les garanties de seguretat

L'establiment ha incorporat nous protocols per garantir la desinfecció dels espais i objectes

El Sallés Hotel & Spa Mas Tapiolas de Solius obrirà de nou les seves portes a partir del 5 de juny. Després que la declaració de l'estat d'alarma per la Covid-19, l'establiment de la Costa Brava reprendrà l'activitat a partir de la setmana vinent, amb totes les mesures de seguretat adequades per prevenir contagis, tant entre els seus hostes com entre els professionals que hi treballen.

Durant el temps que ha estat tancat l'hotel, l'equip de Mas Tapiolas ha estat treballant en nous protocols per garantir que l'experiència en aquest hotel de quatre estrelles no només sigui plaent, sinó també segura.

L'establiment ha ideat un pla de contingència i protocols específics amb actuacions obligatòries i algunes de voluntàries per traslladar seguretat i tranquil·litat als clients, segons informa Sallés Hotels.

Entre aquestes mesures hi ha, per exemple, controls de temperatura, mampares de separació als punts d'atenció, l'ús d'estores de desinfecció als accessos o l'eliminació del paper a la recepció i les habitacions. A la majoria de cambres s'hi pot accedir de forma directa, sense passar per les zones comunes; la desinfecció dels espais es farà amb ozó i també s'incorporarà gel desinfectant als amenities.

De la mateixa manera, es reduirà l'aforament i es garantiran les distàncies durant els àpats o a la zona de piscina, per exemple.

Com marca la normativa, clients i personal hauran de dur mascareta als espais comuns. Així mateix, els treballadors d'alguns departaments també duran màscara facial de plàstic i guants.

El Pitch & Putt, obert

Per ara, el servei d'spa no s'obrirà al públic, però sí que es podran fer massatges prèvia petició i segons disponibilitat.

El que ja va obrir fa uns dies va ser el Pitch & Putt Mas Tapiolas, amb reserva prèvia i seguint les instruccions de l'espai per prevenció, com mantenir la distància de dos metres entre persones i evitar tocar elements com les banderes. A més, els carrets d'ús individual són desinfectats abans de cada ús per part del personal.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/133650_el-alle-hotel-pama-tapiola-obreel5dejunyambtote-le-garantie-de-eguretat-2.htm