logo
Imprimir
25-05-2020 | 08:24hs
•LA SELVA

Continua sense haver cap novetat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

Per quart dia consecutiu segueixen havent-hi dues persones ingressades per aquesta malaltia

L’Hospital Comarcal de Blanes, segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, segueix sense registrar cap canvi en relació a la COVID-19. D’ençà del passat dimarts, en què es va donar d’alta al 97è pacient tractat per aquesta malaltia, hi ha ingressades dues persones i no hi ha hagut cap ingrés, no s’ha donat cap nova alta ni hi ha hagut cap nova defunció.

A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 5 pacients ingressats després que aquest divendres va haver un nou ingrés i una nova alta. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de 7 persones, i el de professionals positius per la COVID-19 és de tres persones, el mateix nombre que el dia anterior.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada  del dijous. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.291 casos positius confirmats per prova diagnòstica i 26.462 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Hi ha 1.579 residents en residències positius confirmats i 3.929 residents en residències que són casos sospitosos.

Fins al moment s’han donat 2.446 altes hospitalàries, i en l’actualitat hi ha 161 persones en centres hospitalaris. Per la seva banda, hi ha 12 persones ingressades en estat greu, 7 menys en relació a l’anterior actualització feta pública, i els professionals sanitaris confirmats ha pujat a 49 persones, un menys que el dia anterior.

A la Regió Sanitària de Girona s’han produït un total de 747 defuncions. És la cinquena zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més, darrera de les tres demarcacions de Barcelona –Barcelona Ciutat, i les Zones Metropolitanes Nord i Sud- i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 325 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 227 persones en residències, 121 persones als seus domicilis i 74 morts no estan classificades.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/133167_continua-en-ehavercapnovetatpercovid-19alho-pitalcomarcaldeblane--2.htm