logo
Imprimir
22-05-2020 | 18:22hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'Ajuntament de Girona reobrirà dilluns les pistes de tenis i pàdel de la Devesa

Per utilitzar les instal·lacions caldrà fer una reserva prèvia i respectar en tot moment les mesures de seguretat establertes

L'Ajuntament de Girona reobrirà dilluns, dia 25 de maig, les pistes de tenis i pàdel de la Zona Esportiva municipal de la Devesa. Per utilitzar les instal·lacions caldrà fer una reserva prèvia i respectar en tot moment les mesures de seguretat establertes. L'horari d'obertura serà de dilluns a divendres, de 16 a 21 h, i dissabte, de 10 a 14h.

Aquests dies, des del servei han estat treballant per poder obrir les instal·lacions amb totes les garanties i evitar així el risc de contagi del COVID-19. En aquesta mateixa línia, també s'han establert tot un seguit de mesures d'ús de les pistes. Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat de 2 metres, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar i sortir de les instal·lacions, utilitzar la mascareta fins a accedir a la pista i un cop finalitzat el partit també i no es podrà fer ús dels vestidors. A més, només es podrà jugar un 1 contra 1, tant a tenis com a pàdel, i els canvis de pista, s'hauran de fer pel costat oposat al de la persona contrincant.

Per poder utilitzar les instal·lacions caldrà reservar la pista trucant el 972 209 354 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h o bé dins l'horari d'obertura de la instal·lació) o mitjançant el programa de reserves en línia. En cap cas, es faran reserves de forma presencial a la recepció de la instal·lació. A més, els pagaments s'hauran de realitzar amb targeta bancària.

També es recomana jugar amb pilotes noves, desinfectar els materials abans i després del joc, evitar tocar-se la cara, evitar tocar els diferents materials de la pista i jugar amb un guant a la mà no dominant.

D'altra banda, en matèria de seguretat, entre la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra s'han posat fins ara 3.667 denúncies a la ciutat de Girona per incomplir les mesures establertes per frenar l'expansió del COVID-19.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/133159_lajuntamentdegironareobriradillun-le-pi-te-deteni-ipadeldeladeve-a-1.htm