logo
Imprimir
22-05-2020 | 15:17hs
•PLA DE L'ESTANY

El Festival de la Veu de Banyoles (A)phònica posposa la 17a edició

A causa de la incertesa provocada per la COVID-19, la dissetena edició del Festival de la Veu de Banyoles es posposa a l'any vinent

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, posposa la seva dissetena edició, que tindrà lloc del 24 al 27 de juny de 2021, arran de la incertesa generada per la crisi sanitària de la COVID-19. L'(a)phònica és un festival de ciutat i de qualitat que omple espais i racons emblemàtics de la capital del Pla de l'Estany amb actuacions i activitats paral·leles amb la veu com a fil conductor. Un circuit urbà que atrau públic d'arreu de Catalunya que, al llarg de totes les edicions, ha fet confiança en el festival i s'ha deixat portar per descobrir les propostes programades. Veus consagrades i emergents, tant nacionals com internacionals, sense oblidar les més locals, confegeixen un cartell estilísticament divers que abraça des de la cançó d'autor al soul, passant pel pop, el jazz, les polifonies occitanes i els cants a cappella, entre molts altres estils. Actuacions en primícia, produccions pròpies i presentacions de discos a les comarques gironines formen part de l'ADN d'aquest esdeveniment de referència en l'escena musical de casa nostra. Una experiència global al voltant de la veu, amb la complicitat de les entitats culturals i musicals del Pla de l'Estany.

La situació actual fa inviable la celebració del festival aquest pròxim mes de juny i per això s'ha decidit posposar-lo. Des de l'organització es lamenten les molèsties que aquesta decisió pugui ocasionar : "Esperàvem que amb el transcurs dels dies us podríem donar bones notícies, però ens sap greu haver-vos de comunicar que la incertesa generada arran de la crisi sanitària de la COVID-19 fa inviable la celebració del Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, aquest pròxim mes de juny. És per això que el Festival posposa la seva 17a edició: tindrà lloc del 24 al 27 de juny del 2021. Lamentem les molèsties que aquesta decisió pugui ocasionar i esperem poder-nos retrobar l'any vinent. Tornarem a alçar la veu!"

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, va néixer el 2004 i en aquests anys hi han passat artistes i formacions de reconeguda trajectòria com Salvador Sobral, Brass Against, Canimas-JAcquet-Mas, Vinicio Capossela, Santi Balmes amb Clara Segura i Fluren Ferrer, Dr. Calypso, José González, Viggo Mortensen i Rafel Plana, Micah P. Hinson, Jorge Drexler, The Excitements, Maïa Vidal, Standstill, Juan Perro, Mishima, Las Migas, Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Martirio, Najwa, Sílvia Pérez Cruz & Javier Colina Trio, Raimon, Pedro Guerra, Christina Rosenvinge, Nouvelle Vague, Love of Lesbian, I Fagiolini, Jay-Jay Johanson, Lluís Llach, Ariel Rot, Albert Pla, Miguel Poveda, Feliu Ventura o Maika Makowski, entre molts d'altres. El Festival està organitzat per l'Ajuntament de Banyoles, i gestionat íntegrament per Alter Sinergies.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/133138_elfe-tivaldelaveudebanyole-aphonicapo-po-ala17aedicio-2.htm