logo
Imprimir
22-05-2020 | 08:03hs
•LA SELVA

L'Hospital Comarcal de Blanes no registra cap canvi en relació al COVID-19 per segon dia consecutiu

Continuen ingressades dues persones per aquesta malaltia

Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l'Hospital Comarcal de Blanes ha continuat per segon dia consecutiu sense cap canvi en relació als pacients tractats per COVID-19. Hi segueixen ingressades dues persones, i al llarg de la passada jornada de dijous no es va donar cap nova alta ni cap nou ingrés.

A l'Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 5 pacients ingressats per aquesta malaltia, i ahir es van registrar 2 noves altes, augmentant la xifra a les 101 persones que han deixat aquest centre. El nombre total de pacients actualment ingressats per COVID-19 als hospitals de Blanes i Calella és de 7 persones, i el de professionals sanitaris positius és de 3 persones.

Regió Sanitària de Girona

El Departament de Salut no ha actualitzat les darreres dades per regions sanitàries pel que fa a l'impacte sanitari de la COVID-19. L'única informació que ha transcendit són el total de persones actualment hospitalitzades en centres gironins, que és de 163 persones. El nombre de persones ingressades en estat greu és de 17, i el de professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 45.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/133074_lho-pitalcomarcaldeblane-noregi-tracapcanvienrelacioalcovid-19per-egondiacon-ecutiu-1.htm