logo
Imprimir
21-05-2020 | 22:09hs
•BAIX EMPORDà

Platja d'Aro amplia la superfície del mercat setmanal per acollir totes les parades habituals

El consistori calcula que aquest divendres ja hi haurà com a mínim un 70% dels paradistes de sempre, amb tot tipus de productes

Platja d'Aro recupera aquest divendres el mercat setmanal, amb la superfície ampliada per poder encabir-hi les parades habituals. El consistori ha ampliat la zona al voltant de la Masia Bas per poder acollir les fins a 150 parades habituals i de tots els productes, ara agrupades per gèneres (alimentació, roba, calçat, etc.).

Les previsions del consistori indiquen que hi haurà com a mínim un 70% dels estands i d'àmbits variats, ampliant així les parades d'alimentació, que eren les úniques presents durant les setmanes de confinament.

El nou disseny de l'espai preveu tres punts d'entrada i sortida, distància de seguretat entre les parades, zones de pas per a vianants d'entre 4 i 7 metres i l'estrena un equip de deu informadors municipals, tant per ajudar als paradistes a localitzar la seva nova ubicació quan s'instal·lin com per atendre els compradors i recordar-los la necessitat de seguir les distàncies i mesures de seguretat necessàries, indicacions també recollides en rètols a les entrades.

També l'àmbit comercial, diversos establiments del municipi estrenen el distintiu Punt Blanc, impulsat per la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i els ajuntaments de la seva àrea de treball per acreditar el compliment de les mesures de seguretat i higiene establertes pel Ministeri de Sanitat i la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, la Cambra ha creat la plataforma virtual anemdecompres.cat amb l'objectiu ajudar a les empreses en la seva digitalització i a fer difusió de la seva activitat i serveis, i també, del distintiu Punt Blanc.

Reobertura de parcs

Coincidint amb la fase 1 de desescalada, l'Ajuntament va reobrint nous espais urbans per al gaudi de la ciutadania, que ha de seguir respectant les franges horàries i de distància en les sortides al carrer.

Apartir de divendres reobren els dos parcs de lleure per a gossos -a Mas Semi de Castell d'Aro i entre el carrer Luxemburg i l'avinguda de París de Platja d'Aro- amb un aforament de deu persones i la recomanació d'una estada màxima de 30 minuts, i el Parc dels Estanys de Platja d'Aro (cada dia de 7 a 21), excepte l'accés als miradors, que es mantenen tancats.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/133072_platjadaroampliala-uperficiedelmercat-etmanalperacollirtote-le-parade-habitual--1.htm