logo
Imprimir
21-05-2020 | 08:20hs
•LA SELVA

Cap novetat pel COVID-19 a l'Hospital Comarcal de Blanes, on hi ha dos pacients ingressats

El darrer canvi va ser dimarts, amb 97a alta per aquesta malaltia des que va començar la pandèmia

L'Hospital Comarcal de Blanes no ha registrat cap novetat relacionada amb la COVID-19 en relació amb l'anterior actualització de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Per tant, continuen ingressats dos pacients per aquesta malaltia, després que el darrer canvi s'havia produït dimarts, quan es va donar d'alta al 97è pacient tractat per coronavirus.

A l'Hospital Sant Jaume de Calella hi ha un total de 7 pacients ingressats per la COVID-29, i no s'ha registrat durant les darreres vint-i-quatre hores cap nou cas, cap nova alta ni cap defunció. El nombre total de pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella és de 9 persones, i el nombre de professionals positius per aquesta malaltia és de 3 persones, una més que en l'anterior actualització.

Regió Sanitària de Girona

El Departament de Salut ha informat que a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total acumulat de 6.233 casos positius confirmats per prova diagnòstica i 25.625 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Hi ha 1.571 residents en residències positius confirmats i 3.855 residents en residències que són casos sospitosos. Fins al moment s'han donat 2.446 altes hospitalàries, i en l'actualitat hi ha 176 persones en centres hospitalaris, 19 persones ingressades en estat greu, i els professionals sanitaris confirmats ha pujat a 49 persones.

A la Regió Sanitària de Girona s'han produït un total de 745 defuncions, la cinquena zona d'arreu de Catalunya on n'hi ha hagut més, darrera de les tres demarcacions de Barcelona –Barcelona Ciutat, i les Zones Metropolitanes Nord i Sud- i la Catalunya Central. Del total de morts registrades a la demarcació gironina, 325 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 226 persones en residències, 121 persones als seus domicilis i 73 morts no estan classificades.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/132965_capnovetatpelcovid-19alho-pitalcomarcaldeblane-onhihado-pacient-ingre-at--1.htm