logo
Imprimir
20-05-2020 | 10:39hs
•LA GARROTXA

Nou butlletí d'informació municipal relacionada amb el Coronavirus a Sant Joan les Fonts

Aquest butlletí s'ha distribuït a totes les cases de Sant Joan les Fonts i inclou també, al revers, una campanya de potenciació del comerç local

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha editat un nou butlletí municipal dedicat a informacions relacionades amb el Coronavirus i les actuacions que des del consistori s'han portat a terme per pal·liar-ne les conseqüències.

És la segona edició d'aquest butlletí que arriba un cop s'ha passat a la fase 1 i serveix per recordar mesures existents i d'altres que s'han posat en marxa darrerament. Entre elles hi ha el pla de reactivació econòmica (que ocuparà íntegrament un proper butlletí), el repartiment de mascaretes, les trucades a majors de 70 anys o la desinfecció d'espais públics pensant en la reobertura quan sigui possible.

Aquest butlletí s'ha distribuït a totes les cases de Sant Joan les Fonts i inclou també, al revers, una campanya de potenciació del comerç local.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/132878_noubutlletidinformaciomunicipalrelacionadaambelcoronaviru-a-antjoanle-font--2.htm