logo
Imprimir
18-05-2020 | 07:27hs
•LA SELVA

L’Hospital Comarcal de Blanes no registra cap canvi en relació al COVID-19 per tercer dia consecutiu

Continuen ingressades tres persones i no hi ha hagut cap alta ni cap nou ingrés

Segons les dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Hospital Comarcal de Blanes no ha registrat cap novetat en relació a l’anterior actualització de les dades relacionades amb la COVID-19. Per això, a dia d’avui continuen ingressades tres persones per aquesta malaltia, després que la darrera hospitalització va tenir lloc dimarts, i la darrera alta dijous.

A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 7 pacients ingressats per coronavirus, s’han registrat dos nous ingressos i una nova alta. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella el passat dissabte és de 10 persones, i el de professionals positius per la COVID-19 és de dues persones. En relació als centres sociosanitaris, no hi ha cap novetat.

Regió Sanitària de Girona

El Departament de Salut ha informat que a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total acumulat de 6.139 casos positius confirmats per prova diagnòstica i 23.893 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Hi ha 1.572 residents en residències positius confirmats i 3.687 residents en residències que són casos sospitosos. Fins al moment s’han donat 2.396 altes hospitalàries, i en l’actualitat hi ha 201 persones en centres hospitalaris, 18 persones ingressades en estat greu, i els professionals sanitaris confirmats és de 50 persones.

A la Regió Sanitària de Girona s’han produït un total de 725 defuncions, la cinquena zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més, darrera de les tres demarcacions de Barcelona –Barcelona Ciutat, i les Zones Metropolitanes Nord i Sud- i la Catalunya Central. Del total de morts registrades a la demarcació gironina, 431 persones han mort en centres hospitalaris, 199 persones en residències, 4 persones en centres sociosanitaris, 28 persones als seus domicilis i 63 morts no estan classificades.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/132655_lho-pitalcomarcaldeblane-noregi-tracapcanvienrelacioalcovid-19pertercerdiacon-ecutiu-2.htm