logo
Imprimir
06-05-2020 | 21:11hs
•LA GARROTXA

Mor un jove ofegat al riu Turonell a Castellfollit de la Roca

El noi, de vint anys i nacionalitat gambiana, estava acompanyat d'un amic

Un jove de vint anys ha mort ofegat aquest dimecres a la tarda quan es banyava al riu Turonell al seu pas per Castellfollit de la Roca. En el moment dels fets, que s'han produït a la zona de la Gorga dels Soldats, el noi, de nacionalitat gambiana, estava acompanyat d'un amic i s'ha posat a l'aigua tot i no saber nedar, segons algunes informacions.

Els equips d'emergències han rebut l'avís a les 4 de la tarda i nou minuts, i de seguida s'han desplaçat fins a la zona efectius dels Bombers i del Sistema d'Emergències Mediques (SEM), que han practicat maniobres de reanimació a la víctima, de nacionalitat gambiana, però no li han pogut salvar la vida. En total, s'hi han desplaçat dues dotacions de Bombers i l'helicòpter amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), mentre que el SEM ha activat tres unitats i l'helicòpter medicalitzat.

Els Mossos d'Esquadra, que investiguen les causes de l'ofegament, s'han fet càrrec de les tasques judicials per a l'aixecament del cos i, posteriorment, efectius dels Bombers l'han evacuat de la zona.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/131878_morunjoveofegatalriuturonellaca-tellfollitdelaroca-1.htm