logo
Imprimir
29-04-2020 | 14:24hs
•POLíTICA

El PSC de Calonge i Sant Antoni denuncia l'estat de deixadesa del municipi

Els socialistes demanen a l'equip de govern que no defugi les seves obligacions i prepari el municipi per a la sortida de l'estat d'alarma

El PSC de Calonge i Sant Antoni ha demanat a l'equip de govern que no deixi de banda les seves obligacions i que prepari el municipi per a la sortida de l'estat d'alarma. El portaveu dels socialistes, Arturo Prades, ha explicat que "per respecte als nostres ciutadans i per donar el màxim suport als nostres empresaris turístics hauríem de tenir els jardins i les platges netes. No ens podem permetre que l'aixecament de l'estat d'alarma i la desescalada per fases ens atrapin amb la feina per fer".

"Entenem que les prioritats fins fa poc eren unes altres, s'han centrat amb temes sanitaris i assistencials, però el municipi està deixat i molt brut" ha dit el regidor socialista. Els socialistes consideren que independentment de l'estat d'alarma es podrien començar a gestionar moltes de les tasques que han quedat sense fer i preparar el poble per les fases que aquesta tarda ha anunciat el president del govern Pedro Sánchez.

El grup municipal ha volgut agrair a tots els treballadors municipals la seva tasca durant aquestes setmanes i ha fet extensiu l'agraïment al personal de serveis socials i als sanitaris.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/131380_elp-cdecalongei-antantonidenunciale-tatdedeixade-adelmunicipi-2.htm