logo
Imprimir
18-04-2020 | 16:38hs
•BESALú, VILA COMTAL

Les costureres de Besalú ja treballen en mascaretes per als infants

Les voluntàries estan començant a preparar elements de protecció per quan la mainada pugui sortir de casa

El grup de voluntàries de Besalú que treballa en la confecció de mascaretes per als comerços del poble i la residència geriàtrica Edat 3 té un altre repte entre mans. Amb l'experiència adquirida en les darreres setmanes en l'elaboració de material de protecció per als adults, ara les costureres s'estan començant a preparar per quan la mainada pugui sortir de casa i ja estan preparant mascaretes adaptades per als infants.

La sortida de casa de la mainada és un dels temes que està sobre la taula de les autoritats, i cal fer-ho amb totes les garanties de seguretat. És per això que les costureres besaluenques fa dies que miren dissenys i s'estan assessorant per trobar la millor manera de fer-les i d'organitzar la feina, explica la regidora d'Acció Social de la vila comtal, Goretti Blanch.

La confecció d'aquestes mascaretes de doble cara amb filtre a l'interior ha rebut un ajut econòmic per part de l'AMPA de la Llar d'infants El Petit Comte i l'assessorament del pediatre Ferran Campillo i dels Sanitaris per la República, detalla Blanch. En aquest sentit, els sanitaris els estan ajudant a trobar el tipus de mascareta més eficaç per protegir les criatures quan puguin començar el desconfinament.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/130575_le-co-turere-debe-alujatreballenenma-carete-peral-infant--2.htm