logo
Imprimir
31-03-2020 | 14:30hs
•+ NOTíCIES

L'Ajuntament de Salt distribueix mascaretes als establiments de productes essencials i reforça la campanya informativa

Se n'estan repartint a una setantena de comerços al mateix temps que se'ls entrega documentació i cartells sobre les mesures sanitàries i de protecció que cal aplicar per fer front al COVID19

L'Ajuntament de Salt ha iniciat la distribució de mascaretes a tots els establiments de productes essencials de la vila, una nova campanya que va de la mà del repartiment de documentació i sobre les mesures sanitàries, higièniques i de protecció per fer front al COVID19 i que les diferents administracions han anat publicant durant les darreres setmanes. La distribució de les mascaretes està previst que arribi a una setantena d'establiments i en el repartiment també s'inclouen tota una sèrie de recomanacions per tal de manipular-les correctament.

Aquesta campanya informativa reforça les que s'han dut a terme durant les darreres setmanes i que també s'han adreçat al teixit comercial i a les associacions de veïns de la vila.

L'Ajuntament de Salt està utilitzant, des d'un primer moment, tots els canals municipals per difondre tota la informació que fa referència al coronavirus i a les mesures que cal adoptar per prevenir el seu contagi.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/129329_lajuntamentde-altdi-tribueixma-carete-al-e-tabliment-deproducte-e-encial-ireforcalacampanyainformativa-1.htm