logo
Imprimir
27-03-2020 | 09:25hs
•LA SELVA

Els Vigilants de Riudellots feliciten els nens i nenes que fan anys

Si s'acosta una data tan assenyalada com la del seu aniversari, des dels Vigilants Municipals de Riudellots de la Selva volen col·laborar a fer que aquest dia sigui una mica més especial

Estem davant d'una situació excepcional en la qual estem obligats a quedar-nos a casa. Són dies complicats per a tothom, però una de les generacions que més compromís està demostrant és la dels infants, així com les seves famílies. Si s'acosta una data tan assenyalada com la del seu aniversari, des dels Vigilants Municipals de Riudellots de la Selva volen col·laborar a fer que aquest dia sigui una mica més especial.

Es tracta d'una iniciativa que va sorgir de la Policia Local de Tossa de Mar i a la qual s'hi ha afegit els cossos de seguretat municipals de molts municipis, amb l'objectiu de fer més agradable per la mainada un dia d'aniversari durant el confinament.

Si durant aquests dies de confinament teniu un infant d'entre 2 i 12 anys que fa anys i voleu que des del cotxe-patrulla el felicitem dedicant-li una cançó d'aniversari, pots enviar un mail a vigilants@riudellots.cat amb el seu nom, adreça i dia de l'aniversari. I Vindran a felicitar-lo i ens comprometem a fer-li passar una estona de diversió!




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/129031_el-vigilant-deriudellot-felicitenel-nen-inene-quefanany--1.htm