logo
Imprimir
26-03-2020 | 12:26hs
•CATALUNYA

Comissions Obreres de Catalunya atén prop de 9.000 consultes laborals a distància des de l'inici de l'emergència sanitària

La majoria de les consultes estan relacionades amb dubtes respecte als ERTE

D'ençà de l'esclat d'emergència sanitària provocada pel coronavirus, el sindicat CCOO de Catalunya ha atès un total de prop de 9.000 consultes, entre les 5.068 trucades telefòniques i els 3.880 assessoraments telemàtics. Des del passat dilluns 16 de març el sindicat manté obert el telèfon 933 1000 00 i l'adreça https://consulta.ccoo.cat per atendre consultes i fer assessoraments laborals a les persones treballadores per les seves situacions derivades de la crisis del coronavirus.

Aquest servei, obert tant a persones afiliades com no afiliades, està cobert per una trentena d'assessores i assessors de tota Catalunya que atenen des del seu confinament domiciliari, per tal de cobrir la davallada de l'activitat sindical presencial, amb la voluntat de no deixar descobertes les necessitats de treballadores i treballadors.

La majoria de les consultes estan relacionades amb dubtes respecte als ERTE, la manca d'equips de protecció individual, reducció d'horaris, modificacions de les condicions de treball, permisos per cuidar un familiar malalt, o la sol·licitud de confinament per pertànyer a algun grup de risc. Aquest servei es mantindrà en actiu fins que la situació es normalitzi i el sindicat pugui retornar a la seva activitat habitual.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/128963_comi-ion-obrere-decatalunyaatenpropde9000con-ulte-laboral-adi-tanciade-delinicidelemergencia-anitaria-1.htm