logo
Imprimir
25-03-2020 | 10:30hs
•LA GARROTXA

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts acorda suspendre el 'Sant Joan les Flors' i destinar el cost a pal·liar els efectes del Coronavirus

El certamen s'havia de celebrar els dies 23 i 24 de maig

Després de valorar internament els pros i els contres de la decisió, l'equip de govern ha decidit suspendre l'edició d'enguany del Sant Joan les Flors.

Els motius han estat diversos però tots ells estan ocasionats per l'epidèmia de Coronavirus que assota el món en aquests moments. No posar en risc la salut de les persones i la fràgil situació econòmica a la qual s'hauran d'enfrontar moltes de les empreses que habitualment col·laboren en aquest esdeveniment després que passi l'epidèmia, han estat els motius principals. El certamen s'havia de celebrar els dies 23 i 24 de maig. Tot i que en aquell punt ja es pugui haver aixecat el confinament, hi ha dubtes de què es puguin fer activitats massives com és aquest esdeveniment. A més, cal una preparació dels muntatges florals.

Aquest any l'esdeveniment venia carregat de novetats i propostes per reinventar-se que, malauradament, no es podran estrenar. La Junta de Govern Local ha acordat destinar el cost de l'esdeveniment a pal·liar els efectes de la crisi del Coronavirus al municipi.

Des de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts es demana el màxim suport i comprensió en aquesta presa de decisió que no ha estat gens fàcil.
 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/128850_lajuntamentde-antjoanle-font-acorda-u-pendreel-antjoanle-flor-ide-tinarelco-tapalliarel-efecte-delcoronaviru--1.htm