logo
Imprimir
25-03-2020 | 09:14hs
•LA GARROTXA

Acord per flexibilitzar el pagament d'impostos i taxes municipals a Sant Joan les Fonts

A més, la taxa de la Llar d'Infants 'El Niu' es reduirà proporcionalment en funció dels dies lectius que duri el confinament

La Junta de Govern Local de Sant Joan les Fonts ha aprovat un paquet de mesures per tal de flexibilitzar el pagament d'impostos i taxes municipals que recapta l'Ajuntament.

Per exemple, l'impost de vehicles s'ajorna 8 mesos i es cobrarà al mes d'octubre.

A més, la taxa de la Llar d'Infants 'El Niu' es reduirà proporcionalment en funció dels dies lectius que duri el confinament. El mateix passarà amb l'Escola Municipal de Belles Arts.

Pel que fa als habitatges socials de titularitat o gestió municipal, l'Ajuntament s'obrirà a estudiar les demandes que es rebin per part d'aquells ciutadans que tinguin problemes per pagar el lloguer.

En altres temes, com pot ser el cas de l'IBI, encara s'hi està treballant, ja que depèn de l'organisme competent, en aquest cas XALOC de la Diputació de Girona. El que sí que es farà és flexibilitzar i fraccionar el màxim possible els rebuts.

Finalment, també cal destacar que, en la mesura del possible, s'avançarà el pagament de factures per facilitar la liquiditat de les empreses i autònoms.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/128837_acordperflexibilitzarelpagamentdimpo-to-itaxe-municipal-a-antjoanle-font--2.htm