logo
Imprimir
24-03-2020 | 23:28hs
•LA SELVA

Vidreres reparteix porta a porta els lots del Banc dels Aliments

La brigada distribueix a domicili el menjar a famílies vulnerables per evitar desplaçaments

Vidreres ha començat a repartir porta a porta els productes alimentaris per a les famílies vulnerables que són usuàries del Banc dels Aliments. Des d'avui, la brigada municipal del municipi selvatà ha començat a distribuir a domicili els paquets d'aliments que corresponen a les famílies en situació de vulnerabilitat beneficiàries del servei, segons ha informat l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps.

Amb aquesta distribució dels lots a domicili, que també s'està duent a terme en altres municipis gràcies a la feina dels ajuntaments, s'eviten desplaçaments innecessaris durant el confinament per la crisi del coronavirus, com demanen les autoritats sanitàries.

Per a fer-ho possible, un equip de voluntàries i la coordinadora han treballat des de dissabte per preparar els lots d'aliments que corresponen a cada família a Vidreres, segons detalla Camps.

Tot plegat ve de la setmana passada, quan les entitats socials van alertar que la distribució d'aliments per a persones sense recursos estava en perill pel fet de no poder garantir les mesures de seguretat bàsiques per evitar contagis. Fruit d'això, són diversos ajuntaments que han respost a la crida.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/128823_vidrere-reparteixportaaportael-lot-delbancdel-aliment--2.htm