logo
Imprimir
19-03-2020 | 19:21hs
•LA SELVA

El castell de Montsoriu romandrà tancat al públic fins a nou avís

Garriga ha lamentat el fet que el castell no podrà obrir al públic aquesta Setmana Santa, una de les èpoques en què la xifra de visitants és més alta

El castell de Montsoriu romandrà tancat al públic fins a nou avis. Així ho ha comunicat el president del Patronat del castell de Montsoriu, Pere Garriga, aquest dissabte dia 14 de març al matí, en què ha assenyat que "el castell tanca seguint les mesures decretades pel Govern de la Generalitat de Catalunya per tal de prevenir el contagi del COVID-19"

El president del Patronat, Pere Garriga, ha informat que "pel que fa a les persones que havien adquirit entrades per visitar-los les podran canviar per qualsevol altra data d'aquest 2020". En aquest sentit, Garriga ha lamentat el fet que el castell no podrà obrir al públic aquesta Setmana Santa, una de les èpoques en què la xifra de visitants és més alta i on any rere any s'assoleixen nous rècords de visites. De fet, el president del Patronat ha recordat que el 70 per cent de les visites del castell de Montsoriu es fan durant la Setmana Santa.

Amb tot, Pere Garriga ha assegurat que "li donarem la volta a la situació i esperem que, si bé aquest any no podem obrir per Setmana Santa, esperem que pel pont de Maig ja si que podem obrir i puguem tenir una gran afluència de visitants i recuperar-nos de la situació que estem vivint". En aquest sentit, des del Patronat conjuntament amb el servei de comunicació de l'ens selvatà s'està treballant en una campanya de comunicació en què es potenciarà, a diferència dels altres anys, els mesos d'estiu per tal de recuperar el nombre de visitants que es puguin perdre durant el mes de març i abril.

Finalment, Pere Garriga ha instat a seguir els consells de confinament de la Generalitat de Catalunya a tota la ciutadania, ja que , segons ha dit, només així podrem frenar la corba del COVID19. Ha agraït la gran tasca de tots els voluntaris, personal mèdic, emergències, etc... que estan treballant als 500 per cent durant aquests dies.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/128487_elca-telldemont-oriuromandratancatalpublicfin-anouavi--1.htm