logo
Imprimir
14-03-2020 | 20:26hs
•+ NOTíCIES

El Comitè d'Emergències de Salt en contacte amb les autoritats competents per garantir tots els serveis bàsics

La Policia Local de la vila ha dut a terme controls durant tota la jornada per garantir que tancaven els establiments segons insta el decret de la Generalitat

El Comitè Municipal d'Emergències de Salt continua treballant per executar totes les mesures adoptades per les administracions superiors per tal de fer front a la propagació del coronavirus (COVID-19). Actuacions impulsades dins el marc del Pla d'Actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

L'equip està en contacte amb totes les autoritats competents per tal d'establir tots els protocols necessaris per garantir tots els serveis i subministraments bàsics. Aquest paquet de mesures afecta des dels serveis socials, als de seguretat i d'emergències.

Pel que fa als subministraments bàsics i de sanejament, s'inclou la recollida i tractament de residus urbans i d'aigües residuals, així com la neteja viària.

Tancament d'establiments
D'altra banda, durant tota la jornada la Policia Local de Salt ha dut a terme controls a tots els establiments que segons el Decret de la Generalitat haurien de romandre tancats des d'aquest dissabte 14 de març. Al mateix temps, s'han senyalitzat els parcs infantils i de salut per tal d'evitar-ne l'accés així com també s'ha informat de la prohibició d'anar a les pistes esportives.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/128088_elcomitedemergencie-de-altencontacteamble-autoritat-competent-pergarantirtot-el-ervei-ba-ic--1.htm