logo
Imprimir
09-03-2020 | 12:46hs
•LA GARROTXA

Detenen tres persones i desmantellen una plantació de marihuana a un mas de Sant Ferriol a la Garrotxa

Els detinguts, dos dels quals tenien antecedents, van passar el dia 6 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 5 de març a Sant Ferriol (La Garrotxa), dos homes de 40 i 47 anys i una dona de 35 anys, de nacionalitats xilena, espanyola i boliviana i veïns de Vilafant (Alt Empordà), Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) i Barcelona, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a finals del mes de febrer quan agents de la comissaria d'Olot van saber que en un mas de la població de Sant Ferriol hi podria haver una plantació de marihuana.

Els investigadors van realitzar diverses comprovacions i vigilàncies i van determinar l'existència d'una plantació dins de l'habitatge.

El passat dia 5 de març es va realitzar una entrada i perquisició a l'interior de la masia on es va localitzar dues estances amb 1740 plantes de marihuana, en diferent estat de creixement i un pes aproximat de 395 kg. Per aquest motiu, es va detenir tres persones com a responsables de la plantació.

A més, es va comprovar que la instal·lació estava connectada fraudulentament a la xarxa elèctrica.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb el cas.

Els detinguts, dos dels quals tenien antecedents, van passar el dia 6 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/127510_detenentre-per-one-ide-mantellenunaplantaciodemarihuanaaunma-de-antferriolalagarrotxa-1.htm