logo
Imprimir
08-03-2020 | 08:54hs
•LA GARROTXA

Petits i grans gaudeixen del Carnaval de Sant Joan les Fonts

Aquest any hi han participat 9 colles que han congregat a centenars de persones disfressades i a tantes altres al llarg del recorregut

Aquest dissabte s'ha celebrat a Sant Joan les Fonts el carnaval. Una tradició arrelada i que aquest any ha comptat amb un Carnaval Infantil, un altre per adults i dos àpats (un dinar i sopar) per a colles.

Durant el Carnaval Infantil s'ha comptat la presència del Rei i la Reina Carnestoltes i l'Hereu i la Pubilla de Sant Joan i l'actuació dels 'Dum, dum, dum' amb la seva tamborrada. La mainada ha pogut ballar i fer-se fotos en el photocall que s'havia instal·lat en el Prat de Can Miquelet. Finalment, cap a la 1 del migdia s'ha donat a conèixer el nom del Rei i la Reina infantil de Sant Joan les Fonts després que el jurat format pel Rei i la Reina Carnestoltes, l'Hereu i la Pubilla de Sant Joan i la directora de l'Escola de Belles Arts hagin deliberat. La Reina infantil és la Thaïs Casals vestida d'índia i el Rei és en Genís Juvinyà disfressat de hippie dels 70's.

Ja a la tarda, ha estat el torn de la Rua de Carnaval que ha fet un total de dues passades pel recorregut establert. Aquest any hi han participat 9 colles que han congregat a centenars de persones disfressades i a tantes altres al llarg del recorregut. La rua, presentada per membres del Surti com Surti, ha estat marcada pel bon ambient, la música i el confeti. Entre les colles n'hi havia de Sant Joan les Fonts (com la Santjoanenca, que obria la rua; i els S'tokats, que la tancaven), de la Garrotxa però també de la resta de la demarcació.

Des de l'Ajuntament es vol agrair la participació de les colles que fan possible que aquest Carnaval sigui un èxit.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/127440_petit-igran-gaudeixendelcarnavalde-antjoanle-font--1.htm