logo
Imprimir
20-02-2020 | 19:26hs
•EL RIPOLLèS

Ripoll es va sumar ahir a la commemoració del Dia Internacional contra l'Homofòbia al Futbol

A banda el dia 25, en el marc del Ple Municipal, es realitzarà la lectura del manifest Institucional redactat per la Direcció General d'Igualtat i la Secretaria General de l'Esport, amb el suport de la Federació Catalana de Futbol

Ripoll es va sumar ahir a la commemoració del Dia Internacional contra l'Homofòbia al Futbol, que se celebra cada any el 19 de febrer, data en què va néixer el futbolista professional Justin Fashanu, un símbol de la lluita del col·lectiu LGTBI+ (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals). La pressió per haver-se declarat obertament homosexual el va dur al suïcidi l'any 1998.

Per commemorar la diada, la bandera de l'arc de Sant Martí va presidir les grades del camp municipal d'esports, on a la tarda els equips que realitzaven entrenaments a les instal·lacions, en aquest cas les jugadores de l'Atlètic Ripoll, s'hi van fotografiar per donar visibilitat a la campanya d'enguany, #xutemcontralhomofòbia. El cap de setmana la resta de clubs faran el mateix.

A banda el dia 25, en el marc del Ple Municipal, es realitzarà la lectura del manifest Institucional redactat per la Direcció General d'Igualtat i la Secretaria General de l'Esport, amb el suport de la Federació Catalana de Futbol.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/126197_ripolle-va-umarahiralacommemoraciodeldiainternacionalcontralhomofobiaalfutbol-2.htm