logo
Imprimir
17-02-2020 | 17:00hs
•LA SELVA

La Mobile Week Catalunya 2020 arriba a Riudellots de la Selva

El municipi s'estrena enguany com a una de les 16 seus catalanes d'aquesta iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona i per la Generalitat de Catalunya

En el marc dels actes de celebració de la Mobile Week Catalunya 2020, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha organitzat la jornada Mobile Week Riudellots i una conferència sobre seguretat i privacitat als smartphones.

La jornada està prevista pel proper dimecres 19 de febrer estructurada en dues parts.

A la primera part de la jornada destinada a les empreses, s'oferirà una conferència-taller que permetrà conèixer les principals amenaces i com protegir-se dels ciberatacs. En la segona part, s'exposaran com apliquen les noves tecnologies algunes de les empreses del municipi.

Es recomana als assistents que portin un pc per anar seguint la sessió, comprovar les configuracions i realitzar els canvis necessaris.

La jornada començarà a les 9 del matí a càrrec de l'expert Genís Margarit i comptarà amb l'experiència de les empreses riudellotenques Blaupíxel i Comexi en el camp de les noves tecnologies on intervindran, David Vilardell i Lluís Bracons de l'empresa Blaupíxel i Esteve Roura i David Ciurana de l'empresa Comexi.

La jornada, gratuïta i oberta a tothom prèvia inscripció, finalitzarà a les 19 h amb la conferència sobre seguretat i privacitat als smartphones a càrrec de Enric Luján.

La Mobile Week està impulsada per la Mobile World Capital Barcelona i per la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu d'estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital, amb activitats paral·leles a la celebració del Mobile World Congress.

El regidor de noves tecnologies de l'Ajuntament de Riudellots, Xevi López, s'ha mostrat molt satisfet de formar part de la programació de la Mobile Week Catalunya 2020 on Riudellots s'ha estrenat per primera vegada com a una de les 16 seus de la Mobile Week.

La jornada tindrà lloc a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva.

Podeu consultar el detall de la programació des d'aquí.


https://mweek.com/agenda/jornada-mobile-week-riudellots-per-a-les-empreses/




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/125892_lamobileweekcatalunya2020arribaariudellot-dela-elva-1.htm